Besplatna Izrada Web Stranica za Obrtnike

Besplatna izrada web stranica za obrtnike može izgledati kao očajni pokušaj zarade onih koji nude usluge izrade web stranice. Ali ne mora biti tako. Web stranica se može napraviti besplatno i to veoma dobro, samo je pitanje što onda dalje?

Vidite ovo..

Iz dugogodišnjeg iskustva i istraživanja prepoznali smo jedan od najvećih problema i veliku kočnicu u razvoju malih obrtnika koji posluju u Hrvatskoj.

Svjedoci smo da se četvrtina obrta zatvorila, a glavni razlog je neodrživost na tržištu zbog nedostatka klijenata.

Mišljenja smo da je glavni uvjet za dobro poslovanje jednog obrtnika upravo taj da njegovi potencijalni klijenti znaju da on postoji, gdje se nalazi i koje usluge nudi.

Danas je nažalost takva situacija da je velika većina obrtnika gotovo nevidljiva.

Probajte i sami pronaći određenu uslugu u određenom gradu i uvjerite se da je dostupnih informacija vrlo malo u odnosu na broj obrtnika koji obavljaju baš tu djelatnost iz tog grada.

Nije dobro, da oni koji posao obavljaju loše i aljkavo imaju posla samo zato jer njihova adresa postoji na Google tražilici i ljudi jednostavno tamo mogu otići do njih.

U 21 stoljeću gotovo svi, posebno mlađa populacija informacije i ponude prvo traži na Internetu.

Stoga je ne dopustivo da među rezultatima pretrage nema veće ponude obrtnika.

Do sada je izgovor za pokretanje web stranice bio visok trošak izrade i održavanja web stranice.

Ali ni to nije problem jer je tehnologija toliko napredovala da danas stranica može biti izrađena veoma jednostavno i veoma brzo. Na jednoj takvoj se upravo nalazite.

Međutim baš zato želimo svim zainteresiranima omogućiti da imaju svoju web stranicu preko koje će definitivno unaprijediti svoje poslovanje.

Besplatna Izrada Web Stranice – Posebno Samo za Obrtnike

Ukratko, ne nudim popust nego ću potpuno besplatno izraditi jednostavnu funkcionalnu web stranicu za obrtnike. Potpuna i besplatna izrada web stranica za obrtnike.

Trošak je usluga web hostinga i internetske domene koji je nužan za svaku web stranicu.

Za više informacija posjetite link za narudžbu ovdje: izrada web stranica za obrtnike

Za dodatne informacije možete mi se javiti na e mail ili putem kontakt obrasca.

Čujemo se!